Hoppa till sidans innehåll

Försäkringsinformation


Genom medlemskapet i Riksidrottsförbundet (RF) omfattas föreningar automatiskt av "RF:s Grundförsäkring".  I grundskyddet ingår  till exempel olycksfallsförsäkring för ledare och funktionär.

Licensförsäkring

Du som har en spelarlicens eller är aktiv barn/ungdom, till och med den 30 september det kalenderår de fyller 17 år, som är medlem i en förening tillhörande Svenska Basketbollförbundet omfattas utav en olycksfallsförsäkring (licensförsäkringen).

Försäkringen gäller när du är under deltagande i moderföreningens träningar, basketbollskolor och matcher som är sanktionerade av Svenska Basketbollförbundet och dess distriktsförbund.

Försäkringen gäller även under färd till och från ovan angiven verksamhet och du är försäkrad så länge som din licens är giltig. Licensperioden är 1 september - 31 augusti. De spelare som är över 13 år och inte deltar i seriespel omfattas dock inte av licensförsäkringen. 

OBS

Ovanstående försäkring gäller inte om du inte har betalat din medlemsavgift. Prata med din tränare om information gällande betalning av medlemsavgiften.

Läs denna sida noggrant och läs igenom försäkringsvillkoren.

 

Om skadan är framme

Skadar du dig på grund av olycksfall, kontakta Folksam på nr 0771-960 960 så fort som möjligt för att göra en skadeanmälan. Spar också alla kvitton för utlägg som du haft på grund av din skada.

Uppdaterad: 25 JUN 2017 21:01 Skribent: Besnik Gashi

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

                                 Veho Bil

                                 Länsförsäkring

webb_umforening_bla_genomskinlig

Vi är certifierade som en utmärkt förening. Läs mer om vad det innebär här.


Ta gärna del av
Falu baskets policy.

Postadress:
Falu Basket - Basket
Erik Toolanen, Stångtjärnsvägen 146
79174 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info